Haos u „Dvoru“

Izvor: Blic, 03.Feb.2011, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u „Dvoru“

Poslednja žurka u “Dvoru“ na kojoj je nastupao Aca Lukas donela je do sada neviđene okršaje. Vanesa je šamarala Nemanju Nikolića, Joca je plakao pogođen pesmom, a Dejan Cukić se malo opustio, te se skidao go i pipkao Uršku...

Vanesa je tokom žurke poželela da zapleše sa Nemanjom, koji je sve vreme sedeo. On se nije dao i žalio se da ga bole noge. Vanesa je bila uporna, a Nemanja je u jednom trenutku optužio da je pijana i da bi trebalo da se smiri. Okršaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je nastao po završetku žurke u kući za građanstvo, kada se u svađu umešala i Lana, koja je stala na Vanesinu stranu.

Njih dve su počele da ga vređaju i da mu prete. Lana je vikala kako bi trebalo da se skloni iz kuhinje ili će ga ona odneti i isprebijati, a Vanesa je nekoliko puta zamahnula ispred njegovog lica, pokušavajući da ga udari i na kraju je uspela da mu udarcem skine naočare sa lica. Nemanja je bio u šoku i malo je falilo da zaplače.

Sve ovo je sa druge strane ekrana pratio Igor Kostić, nekadašnji dvoranin, koji je i predvideo haos u dvorcu.

- Situacije je počela da se zakuvava dok sam ja bio u dvorcu i ovo je samo početak. Iznenadila me je Vanesa zato što je bila jedna od mirnijih i od nje nisam očekivao ovakvu reakciju. Nemanja je super dečko i ne znam u čemu je problem. Svađu bih pre očekivao od nekog drugog - iskren je Igor.

Osim Vanese i Nemanje, neočekivano se ponašao i Dejan Cukić. On se tokom žurke toliko opustio da je plesao sa Urškom, pipajući je za zadnjicu. Nakon toga skinuo se go do pojasa i ludovao kao nikada do sada. Svi su bili oduševljeni, ali i iznenađeni.

- Hm, pa to me je iznenadilo. Dejan Cukić je porodičan čovek i oduševio me je ponašanjem tamo. Očigledno je da taj zatvoreni prostor iz čoveka može da izvuče nešto što nikada ne bi uradio. Ko zna, možda bih se i ja tako ponašao da sam ostao duže, a verovatno je i alkohol uticao da se malo opusti - smatra Igor.

Inače, Dejan Cukić nije bio jedini sa kojim je Urška bila bliska. Ona se našla i u Denijevom zagrljaju, kome je nekoliko puta dozvolila da joj zagnjuri glavu u dekolte.

- Urška se ispucala i postala je manje zanimljiva. Pa, ne može niko na tu kartu da igra svih 50 dana. Ne možeš 50 dana da ideš od jednog do drugog muškarca, da zavodiš. Verovatno su je i Ćemo i Stojan provalili, pa je krenula na ostale. Moguće je da ona ima neke planove za dalje kako da zainteresuje publiku - priča Igor.

I dok se neki šamaraju a drugi vole, treće hvataju ljubavni jadi. Joca Stefanović se tokom žurke, pogođen pesmom - rasplakao. Crven u licu i sakriven iza velikih naočara za sunce, Joca je plakao i brisao suze. Nakon toga je otrčao i u kupatilo i nastavio da plače. Pevač nije ispričao šta ga je tačno pogodilo, ali moguće je da je na njegovo raspoloženje uticala i manekenka Nina, koja ga je ponovo odbila. A možda se setio najbližih...

- Joca je veliki emotivac. Sećam se da smo još prvo veče zajedno plakali zbog neke pesme. Ne verujem da je plakao zbog Nine, možda ga je pogodila pesma. Deluje mi kao neko ko bi pre plakao zbog trenutka, nego konkretne situacije - priča Igor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.