Haljine za desetku!

Izvor: S media, 25.Nov.2010, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haljine za desetku!

Pored manekenki, haljine koje je kreirala Vera Radanović nosile su i najpopularnije TV voditeljke, koje su na modnim manifestacijama u Sarajevu i Banjaluci dokazale da lepota i uspeh mogu da idu ruku pod ruku.

Kolekcija haljina kreatorke Vere Radanović, prikazana 15. novembra u Domu vojske u Sarajevu i 18. novembra u »Banskom dvoru« u Banjaluci, oduševila je ljubitelje mode, ali i one koji imaju kritički stav prema radu mladih dizajnera. I publika i kritika bili su jednoglasni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << – haljine sa potpisom »VeRa« zaslužuju čistu desetku!

Defileom manekenki u raskošnim, unikatnim haljinama koje je Radanovićeva kreirala, zatvoren je ovogodišnji »Oriflame Fashion Week« u Sarajevu, a istu kolekciju mogli su da vide i posetioci »Nedelje mode« u Banjaluci. Pored manekenki, pistom su prošetale i najpopularnije televizijske voditeljke sa ovih prostora – Rabija Gatarić, Biljana Knežević, Bojana Kuzmanović, Sanja Popović i Nataša Petrović, a jednu Verinu kreaciju ponela je i nekadašnja direktorka Tanjugovog Pres centra u Banjaluci Tanja Miovčić.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

»Oriflame Fashion Week« u Sarajevu

Izvor: CrveniTepih.com, 26.Nov.2010, 01:23

Pored manekenki, haljine koje je kreirala Vera Radanović nosile su i najpopularnije TV voditeljke, koje su na modnim manifestacijama u Sarajevu i Banjaluci dokazale da lepota i uspeh mogu da idu ruku pod ruku. Kolekcija haljina kreatorke Vere Radanović, prikazana 15. novembra u Domu vojske u Sarajevu...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.