Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Maj.2023, 17:40

Gradonačelnik pozvao građane da ispred Starog dvora odaju poštu tragično stradalim Beograđanima

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pozvao je sve građane da večeras, 5. maja 2023. od 18.00 dođu ispred Starog dvora i odaju počast žrtvama. Pozvao je da se zapale sveće i iskaže saosećanje i sa porodicama stradalih u OŠ „Vladislav Ribnikar“, ali i počast žrtvama u Mladenovcu i Smederevu. – Nakon prvog nezapamćenog zločina na ovim … Članak Gradonačelnik pozvao građane da ispred Starog dvora odaju poštu tragično stradalim Beograđanima se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Dvor,   Prvi maj

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Protestni skup „Srbija protiv nasilja“ (8. maj 2023)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Maj.2023, 16:03

Protestni skup „Srbija protiv nasilja“ planira pokret Ne davimo Beograd – Zeleno levi front, u ponedeljak, 8. maja 2023. od 18.00. Protest će biti održan na platou ispred Narodne skupštine. Saopšteno je da je cilj da se u našem društvu pokrenu promene koje će doprineti da se tragedije (u...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.