Izvor: iYupi.com, 14.Dec.2010, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIRČI: BOJANIĆ ĆE BITI DVORSKA LUDA NA "DVORU"!

Izgleda da ćemo videti ponovo Firčija, ali kao jednog od takmičara u novom rijalitiju "Dvor", o čemu se spekuliše poslednjih nedelju dana. Još se pisalo o tome da će se u ovom rijatiju od kojeg se očekuje mnogo, takmičiti mnogi bivši učesnici svih dosadašnjih rijatija, koji su se pokazali kao idealni za ovu vrstu programa.   "Znate šta, poveden iskustvom sa Farme, što se mene tiče ušao bih zašto da ne, >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << ali to znači da bi Željkov novčanik morao da puca po šavovima. Kod mene vam je ono - kolko para, tolko i muzike!" kategoričan je Firči, a na pitanje, kako će se snaći na Dvoru, s obzirom na to da su velike šanse na se pojavi i Bojanić odgovorio je:" Uuu, pa to će biti super! Ne bi mogli bez njega nikako. Pa jel znaš zašto su njega zvali na ‘Dvor’? Pa trebaće im dvorska luda. A on je baš kao stvoren za tu ulogu. Samo to on ništa ne kapira. Tako da super će biti. Svako će imati svoju ulogu."

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Firči na “Dvoru”: Miloš Bojanić će nam biti dvorska luda

Izvor: Poznati.info, 14.Dec.2010

. Popularnost koju su Miloš Bojanić i Ivan Fece Firči stekli učešćem u drugoj sezoni rijalitija 'Farma' izgleda da niko ne može da nadmaši. Tako bar misle čelni ljudi novog rijalitija koji ćemo imati priliku da gledamo ove zime na televiziji Pink. Kako je Željko Mitrović već rekao 'Dvor'...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.