Emina stiže kod Brege

Izvor: Blic, 13.Feb.2010, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina stiže kod Brege

Pevačica Emina Jahović-Sandal u nedelju dolazi u Beograd kako bi prisustvovala humanitarnoj reviji kreatora Renata Balestra na Belom Dvoru, ali dolazi i povodom predstojeće „Evrovizije” i kastinga na kojem će u Bregovićevoj kući preslušati pesme.

- Emina je uzbuđena! Veoma joj je drago što će se konačno sresti sa Goranom Bregovićem s obzirom na to da ona obožava njegov rad, njegovu muziku. Kada god je neko u inostranstvu, pita za Srbiju, ona je poveže sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bregovićem. Ona njega spominje kao reprezenta naše zemlje - kaže Ninoslav Prodanović, menadžer uspešne pevačice i otkriva da će Emina odsesti u luksuznoj vili na Dedinju koja je nekoliko stotina metara udaljena od Bregine vile.

- Emina će u Beogradu odsesti nekoliko dana u vili nedaleko od Bregovića. Raduje se kastingu i jedva čeka da odsluša pesme koje su Goran i Marina Tucaković spremili. Nakon toga, vraća se u Tursku jer je čeka fotografisanje za naslovnu stranu njihovog prestižnog magazina „Style”. U svakom slučaju, Emina će biti na relaciji Beograd-Istanbul - navodi Ninoslav.

Izbor 13. marta

Izbor srpskog predstavnika za „Eurosong” biće održan 13. marta u Beogradu uz direktan prenos na Prvom programu Radio-televizije Srbije u 21 čas. U emisiji tri izvođača će otpevati tri pesme Gorana Bregovića, nakon čega će gledaoci biti u mogućnosti da glasaju putem SMS-a i jednog od njih pošalju u Norvešku na prestižno takmičenje za najbolju pesmu Evrope.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.