Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO Ovako izgleda mladenačka torta prinčevskog para

Svadbena proslava prinčevskog para Mihaila Karađorđevića i Ljubice Ljubisavljević, nastavljena je u Belom Dvoru, nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno "da" u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu.

- Moja je dužnost i privilegija da poželim dobrodošlicu Njenom Kraljevskom Visočanstvu princezi Ljubici u naš dom i da pozdravim roditelje mlade i mladoženje sa željom i nadom da će dobra sreća, zdravlje, sloga i porodični blagoslov pratiti novi par i naše domove, kroz njih i u njima - rekao je Prestolonaslednik Aleksandar u svom govoru, a nakon toga je odigrao prvi ples sa snajom.

Nakon toga, kaljevski par je isekao mladenačku tortu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO Ovako izgleda mladenačka torta kraljevskog para

Izvor: Blic, 23.Okt.2016

Svadbena proslava venčanja prinčevskog para Mihaila Karađorđevića i Ljubice Ljubisavljević, nastavljena je u Belom Dvoru, nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno "da" u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu...- Moja je dužnost i privilegija da poželim dobrodošlicu Njenom Kraljevskom Visočanstvu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.