Dvor: Kriziraju za alkoholom, kradu jedni od drugih

Izvor: S media, 19.Jan.2011, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvor: Kriziraju za alkoholom, kradu jedni od drugih

Budući dvorani već su počeli sa "štekovanjem" hrane i alkohola, pa su tako krenule i međusobne optužbe. Nema kafe, pa su nervozni, a počela je da nestaje i klopa... I toalet su stigli da zaprljaju... Primećujete li neke sličnosti sa "Farmom"?

Vanesa se požalila Dejanu Cukiću kako je ženski WC prljav, iako ga je ona očistila samo sat vremena pre. Dodala je da ne želi da koristi takav WC.

Dejan Cukić je zamerio Dejanu Milićeviću što ga je ovaj zamrzeo. On smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je razlog za takvo ponašanje manjak kafe. Zaključili su i da im nije ostalo nešto mnogo hrane. Zamerio je i Tamari to što je stavila tri čajne kobasice u svoj frižider.

Lepa je zatražila piće koje joj je neko ukrao i popio.

Dejan je rekao da bi bilo lepo da se otkrije ko je Lepoj sakrio piće. Vanesa se ubacila rekavši da i njoj treba zbog zdravlja. Lepa je dodala da joj je doktor preporučio samo čašicu pića dnevno, zbog cirkulacije. Tamara se nadovezala da bi i njoj trebalo vino, zbog krvne slike.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.