„Dvor“: Joci se ne dopada Nina

Izvor: S media, 23.Jan.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Dvor“: Joci se ne dopada Nina

Iako se činilo da će se u “Dvoru“ roditi prava ljubav između Joce Stevanovića i Nine Vorkapić, izgleda da se plamen strasti ugasio i pre nego što je počeo da gori. Joca je siguran da Nina želi da iskoristi njegovu slavu kako bi što duže ostala na “Dvoru“ i zbog toga je izjavio da je mrzi.

Sve je počelo pre nekoliko večeri kada su Joca i Nina završili u istom krevetu. Tada su se mazili, češkali, smejali, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a dvorani su komentarisali kako je na pomolu nova ljubav. Joca je još to veče želeo da spava pored nje, ali ga je manekenka izgurala iz kreveta pod izgovorom da joj se spava. Kada je Joca pokunjen otišao u svoj krevet, Nina je nastavila da ćaska sa Stojanom. Joca je sve vreme slušao razgovor, i iako mu je bilo krivo, uspeo je da iskulira situaciju.

Igrarije ovog para su se nastavile i dan kasnije. Joca i Nina su sve vreme bili nerazdvojni, ali je situacija kulminirala u večernjim časovima kada su takmičari organizovali žurku povodom slave Bebi Dol, i popili su sav alkohol da bi se opustili. Nina je prvo zvala Jocu da odu zajedno u krevet, a nakon što je pristao, ona je rekla da joj je dosadio. Pevaču nije bilo pravo što ga manekenka vuče za nos i kada ga je ponovo pozvala u krevet, on se potpuno razljutio.

-Ma šta ti hoćeš od mene? Šta znači sve ovo? - pitao se Joca, ali Nina nije imala konkretan odgovor.

- Mrzim Ninu i gadi mi se - objasnio je pevač Urški nešto kasnije konstatujući da Nina njega samo koristi da bi dobila poene i na konto ljubavne priče produžila ostanak u rialitiju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.