Dvor: Joca izleteo! (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Mar.2011, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvor: Joca izleteo! (VIDEO)

Samo dan pre superfinala Joca Stefanović je izgubio bitku u borbi za nagradu i napustio rijaliti Dvor. Ognjen za razliku od prethodnih dana nije okolišao već je direktno saopštio ime takmičara koji napušta show i to sa 5,73% podrške publike.

Joca je ostao zatečen, ali su upravo gledaoci u studiju prognozirali da će on večeras ispasti, iako je Boki, kao gost u studiju, prognozirao da će upravo Nina izaći.

Boki u studiju:

Morate skinuti Flash Player >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Iako se Aleksandra potrudila da ga rasplače, nateravši Adila da zapeva jednu od svojih pesama, nije uspela u nameri. Joca je junački podneo emotivne stihove i na kraju zapevao refren pesme.Zatim se smejao gledajući svoj profil.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

(iyupi.com)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.