Dvor: Cukić se rasplakao!

Izvor: S media, 19.Jan.2011, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvor: Cukić se rasplakao!

Dejan Cukić je prvi učesnik rialitija "Dvor" koji je zaplakao i to ne zbog nostalgije za kućom već zbog Milana Mladenovića iz grupe “EKV“.

Đus je pustio pesmu “Ovo je zemlja za nas“ koju je izvodio “EKV“ i počeo je da priča o Milanu Mladenoviću.

Dejana Cukića je ta priča vidno potresla, srušio se u fotelju i počeo je da plače.

Više od pet minuta suze su se slivale niz njegovo lice. Cukić nije mogao da progovori ni reč, samo se pomireno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uhvatio za glavu i spustio pogled.

Đus je pokušao da ga oraspoloži obigravajući oko njega: “Ma to su samo suze radosnice, šta ti je. To su suze radosnice”, tešio ga je Đus.

Ipak, roker se nije dao smiriti, a da začini stvari Đus mu je pokazao neobičnu tetovažu na levoj ruci - lik Milana Mladenovića.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.