Doručak za dvorske liferante

Izvor: Politika, 24.Nov.2009, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doručak za dvorske liferante

O planovima za dalji razvoj i prosperitet Srbije razgovara se i u Belom dvoru. Prestolonaslednik Aleksandar Drugi Karađorđević i princeza Katarina organizovali su juče radni doručak za dvorske liferante, kojem je prisustvovao i Slobodan Milosavljević, ministar trgovine i usluga.

Dvorski liferanti su kompanije koje su dobile dozvolu da koriste kraljevski grb na svojim proizvodima. Ta titula dodeljuje se kompanijama koje godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pružaju podršku kraljevskom Dvoru, svojim proizvodima ili uslugama, i ima počasni karakter i posebnu težinu.

Obraćajući se gostima, prestolonaslednik Aleksandar je istakao da je okupljanje simboličan znak pažnje i zahvalnosti za sve ono što su te kompanije uradile i prilika za razgovor o planovima i razvoju Srbije.

Ministar Milosavljević je izjavio da Aleksandar Drugi i princeza Katarina dugi niz godina rade na promociji zemlje i srpske privrede u inostranstvu.

Radnom doručku u Belom dvoru prisustvovali su predstavnici kompanija „Beogradski vodovod”, „Bird ekspres”, „Mercedes-Benc”, „DPM kompjuters”, „Stilos grupa”, „Žitopromet”, Studio „Ivković”, „Eurotim”, „Permop”, DPP „Stork”, Restoran „Jezero”, „Etnofud”, Mlekara „Šabac”, „Ishrana produkt”, MD „Internacional”, Rasadnik „Milenković”, „Energoprojekt”, „Srboeksport”, „Zastava Voždovac”, PTR „Pako”, „Eko ju-Helenik petroleum grupa”, „Vinterhalter-Gastronom”, „Petrović ruže”, KUD „Lola”, „Jat ervejz”, „Energodata”, „Vinarija Aleks – Bermet”, „Karneks”, „Park”, „Polimark”, „Koin”, Zlatara „Tomašević”, „Simpo”, „Koka-Kola”, „Ikarbus”, „Art-Ival”, „Henkel Srbija”, Hotel i restoran „Zlatnik”, „Microsoft”, „Ferit” i „Beogradski sajam”.

U. E. R.

[objavljeno: 25/11/2009]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.