Dodeljeni paketići deci u hraniteljskim porodicama

Izvor: Studio B, 27.Dec.2013, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljeni paketići deci u hraniteljskim porodicama

U Starom dvoru na novogodišnjoj proslavi dodeljeni su paketići deci u hraniteljskim porodicama.

Slatke paketiće obezbedila su beogradska javna komunalna preduzeća, a pozorišnu predstavu „Novogodišnji svet bajki" izveli su glumci Teatra na Savi.

- „Beokom servis", Centar za socijalni rad, Sekretarijat za socijalnu zaštitu, javna komunalna preduzeća i gradske opštine već šestu godinu zaredom na ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << način dele paketiće našoj deci. Nadam se da ćemo vam i novogodišnjom predstavom i dodelom paketića ove praznike učiniti lepšim - istakao je član Privremenog organa grada Beograda Andreja Mladenović.

Gradski sekretar za socijalnu zaštitu Nenad Matić je naglasio da će Sekretarijat za socijalnu zaštitu i u narednom periodu, u saradnji sa svim lokalnim i republičkikm institucijama, voditi brigu o onima kojima je to najpotrebnije, a naročito o najmlađim Beograđanima.

Hraniteljka Borka Jevtović u Stari dvor je dovela šestogodišnju Ajšu.

- Ajša je kod mene došla u aprilu i nije znala mnoge reči, ali je toliko pametna da je za samo dva meseca u predškolskom programu uspela sve da savlada. Ona nije znala ni šta je to dom i porodica, a sada smo nas dve srećne zajedno i veoma se radujemo predstojećim praznicima - rekla je Borka.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.