Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Dec.2012, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodela priznanja “Zvezde Beograda 2012″

U svečanoj sali u zgradi Starog dvora, 21. decembra od 14.00 do 15.30, biće organizovana dodela priznanja “Zvezde Beograda”. Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima po treći put će organizovati ovu manifestaciju na kojoj će biti dodeljene nagrade za najbolje projekte čije su aktivnosti podržane na konkursima Gradske uprave grada Beograda. Cilj je [...]The post Dodela priznanja “Zvezde Beograda 2012″ appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodela priznanja udruženjima za najbolje projekte

Izvor: Kurir, 20.Dec.2012

BEOGRAD - Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima ove godine će po treći put organizovati dodelu priznanja "Zvezde Beograda" udruženjima za najbolje projekte čije su aktivnosti podržane na konkursima Gradske uprave grada Beograda. Cilj je da se dodatno afirmiše partnerstvo grada...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.