Deni Boneštaj krije da ima ćerku

Izvor: Poznati.info, 15.Feb.2011, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deni Boneštaj krije da ima ćerku


Deni Boneštaj učesnik rijalitija 'Dvor' je otac jednogodišnjeg deteta! Iako je pri ulasku na 'Dvor' rekao da je slobodan, što su potvrdili i njegovi prijatelji, u razgovoru sa Mikom na Dvoru je počeo da priča o tome kako ima dete i ženu. O svojoj nevenčanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << supruzi je imao samo reči hvale iako više ne žive zajedno. Mladi pevač je postao otac pre 7 meseci, a kako tvrdi njegov otac Naser, Deni i njegova supruga su trenutno u jako lošim odnosima, tako da se još uvek nisu dogovorili o starateljstvu nad malom Isabelom. U intervjuu za magazin 'Svet' njegov otac je izjavio: 'Tačno je da je naš Deni prošle godine dobio ćerkicu Isabelu. Posle brojnih avantura i kratkih veza, Deni se ludo zaljubio u devojku iz Splita, do te mere da je bio spreman za zajednički život. Kratko su živeli sa nama, a onda su se preselili u Holandiju, kada su problemi i počeli. Deni se ubrzo vratio u Podgoricu'. Izvođač hitova 'Crno meče, Volim te na kvadrat, Morfijum', očigledno nije želeo da do javnosti dospe taj deo njegovog privatnog života, ali verovatno da je na trenutak zaboravio na kamere i tako svoju tajnu otkrio Miki.
izvor: Svet
Slične, interesantne teme: Deni Boneštaj Biografija Dvor: Ispali Fiko i Tamara Todevska Poznate ličnosti se uselile na “Dvor”!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac Majli Sajrus kritikuje ćerku i seriju Hana Montana

Izvor: NaDlanu.com, 15.Feb.2011

NEŠVIL, 15. februara 2011. (Beta-AP) - Otac mlade američke pevačice i glumice Majli Sajrus (Miley Cyrus), Bili Rej Sajrus (Billy Ray), izjavio je danas da je serija "Hana Montana" u kojoj igra njegova ćerka uništila njegovu porodicu, izazvala razvod braka, zbog čega mu se ćerka otela kontroli...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.