Danas Kolektivno venčanje

Izvor: S media, 14.Maj.2011, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas Kolektivno venčanje

Tradicionalno beogradsko kolektivno venčanje, na kome će "sudbonosno da" izgovoriti 200 parova iz Srbije i inostranstva, biće održano danas ispred zgrade Starog dvora. Venčanje je, kao i prethodnih 12 puta, besplatno.

Tradicionalno beogradsko kolektivno venčanje, koje se održava 13.put, počinje u 9.30 sati. Mladenci, smešteni u hotelu "Union" u Kosovskoj ulici, krenuće ka Starom Dvoru, gde će u 10.40 pred matičarem izgovoriti jednoglasno "da" i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nakon toga krenuti u šetnju preko Trga Nikole Pašića ka restoranu u Skadarliji, gde je organizovano jednočasovno druženje sa svatovima i novinarima.

Zbog šetnje će od 11:30 do 12 sati biti zatvoren Trg Nikole Pašića, Dečanska i Francuska ulica, kao i deo Bulevara despota Stefana.

Kolonu mladenaca predvodiće članovi Vojske Srbije Aleksandar Tomović i Aleksandra Živković, koji će se venčati u belom, a među budućim mladencima, 16 parova očekuje prinovu.

"Noć kupovine" u Beogradu, cene niže do 70 odsto

Od upoznavanja do venčanja za samo 17 sati

Venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton i u "Saut Parku" (VIDEO)

Venčanje je, kao i prethodnih 12 puta, besplatno, a parovi koji u roku od godinu dana dobiju bebu kao poklon od grada dobiće dečija kolica.

Prvo kolektivno venčanje održano je 1999. godine, vremenom je ta manifestacija uvrštena u turističku ponudu Beograda, a do sada je sudbonosno "da" ispred Starog dvora, pred stotinama posmatrača, izgovorilo više od hiljadu parova iz Srbije, Makedonije, Republike Srpske, Hrvatske, Kanade, Austrije, Nemačke, Švedske, Danske, Venecuele.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.