Izvor: iYupi.com, 17.Feb.2011, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOR: MILOŠ U URGENTNOM, FIRČI DISVALIFIKOVAN ZBOG NAPADA! VIDEO!

Ivan Fece Firči je diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Miloša Bojanića. Firči je diskvalifikovan odlukom Krunskog saveta, a o eventualnim sankcijama prema njemu će odlučivati pravni tim Pinka. Milošu Bojaniću je ukazana prva pomoć, a zatim je prebačen u Urgentni Centar radi detaljnijih pregleda", piše u saopštenju produkcije. Naime, dvoranin Ivan Fece Firči posle kraće svađe sa Milošem Bojanićem gađao ga je flašom u glavu i pogodio ga u oko. Obračunu je prethodila svađa između Bojanića i dvorana. Kralj Bojanić optužio je Firčija da je organizator pobune protiv njega i Maje Nikolić. Naveo...
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(Video) Stop za rijaliti: KRV UŽIVO, šta je sledeće?

Izvor: Press, 17.Feb.2011

Posle jučerašnjeg incidenta u „Dvoru", kada je muzičar Ivan Fece Firči flašom razbio glavu pevaču Milošu Bojaniću, sociolozi i psiholozi apeluju da država hitno zabrani ovakve emisije!

Nastavak na Press...

RRA: Prekršajni postupak protiv "Pinka"!(VIDEO)

Izvor: S media, 18.Feb.2011, 17:09

Savet RRA je, u skladu sa svojim ovlašćenjima, doneo odluku da protiv "Pinka" pokrene prekršajni postupak, konstatujući "sa žaljenjem" da prekršajna prijava koju je podneo protiv te televizije "za prekršaj učinjen tokom jednog od ranijih rijaliti programa još nije dobila sudski epilog, mada...

Nastavak na S media...

Firčijeva devojka: Žao mi je što ga Ivan nije ubio od batina

Izvor: Svet plus, 18.Feb.2011

Firčijeva devojka Jasmina posle incidenta koji se dogodio u rijalitiju "Dvor " između Firčija i Miloša Bojanića, izjavila je da joj je jako žao što Firči Miloša nije ubio od batina.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.