Izvor: iYupi.com, 13.Feb.2011, 04:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOR: E TO JE ŽIVOT - KRALJ ĐUS I KRALJICA NINA U ĐAKUZIJU! VIDEO!

Kralj i kraljica su rešili da se opuste posle stresnih nominacija i rasprava koje su usledile tokom, ali i posle određivanja nominovanih, te su završili u đakuziju. Prvi se skinuo Đus, kojem je sluškinja Vanesa dolivala vino u čašu, a zatim mu se pridružila i Nina. Pena je, zahvaljujući hidraulici đakuzija, narasla i prešla preko stranica đakuzija, dok su kralj i kraljica uživali u hidromasaži, sa sve krunama. Kasnije su dobili publiku. MC Stojan, Deni, Lana, koji su stali na dovratku i Vanesa, koja se izležavala na kraljevskom krevetu. Pogledajte video:
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Kralj Đus i kraljica Nina u đakuziju! (Jutjub video)

Izvor: SamoProvereno.com, 13.Feb.2011

Kralj i kraljica su rešili da se opuste posle stresnih nominacija i rasprava koje su usledile tokom, ali i posle određivanja nominovanih, te su završili u đakuziju. Prvi se skinuo Đus, kojem je sluškinja Vanesa dolivala vino u čašu, a zatim mu se pridružila i Nina. Pena je, zahvaljujući hidraulici...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.