Izvor: Press, 07.Jun.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA SRBIJA PRIČA O NJOJ Pevačica PROGOVORILA o dekolteu koji je prošetala na Belom dvoru

Slavica Dajana Tripunović tema je medija zbog stajlinga koji je juče prošetala na Belom dvoru. Protekle noći, na ovom mestu okupile su se eminetne ličnosti iz sveta šoubiznisa, kao i članovi kraljevske porodice - prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i Katarina Karađorđević.
ajana je ponela belu haljinu u kojoj je istakla obline, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a mnogi su komentarisali da je dekolte bio predubok. Pozvali smo je kako bi nam sve prokomentarisala.
PROČITAJTE I...  
KAKVE NOGE Srpska pevačica se pojavila u ovom izdanju, a onda se haljina PODIGLA (VIDEO) GOLA LEĐA, SALO I ISPALE GRUDI Pevačica se na Belom dvoru pojavila u ŠOKANTNOM izdanju, a onda je zagrlila prestolonaslednika


- Iskreno da vam kažem, nisam ispratila komentare. Jutros sam iz kuće izašla u šest ujutru, recite mi o čemu je reč - kaže nam Dajana.
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA
O dekolteu, ona kaže:
- Uopšte nisam birala haljinu, došla sam na događaj sa rođendana prijateljice. Spontano sasvim... Što se tiče dekoltea, jeste ga bilo, ali ne smatram da je bio predubok. Možda je za moj ukus trebalo da bude malo svedenije, ali ne mislim da je bio predubok - dodaje Dajana.
- Na događaju mi je bilo veoma lepo, bila sam sa prijateljima koje volim. Možda nisam često ispred kamere, ali održavam kontakte koje sam sticala godinama.
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA
Pitali smo nekadašnju misicu i pevačicu da li joj nedostaje scena:
- Nedostaje mi muzika i televizija, jer vam je to kao droga. Sve poslove sada sam svela iza kamere. Takođe, posvetila sam se sinu koji je tinejdžer i moja pažnja mu treba više nego ikada.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.