Banjalučani zaplovili Теslinim vremeplovom (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Okt.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučani zaplovili "Теslinim vremeplovom" (Video)

Povodom obilježavanja 160 godina od godine rođenja Nikole Tesle, kompanija m:tel je omogućila održavanje jedinstvenog multimedijalnog umjetničkog spektakla pod nazivom „Теslin vremeplov“ u Banjaluci. Na fasadi Kulturnog centra Banski dvor, 14. oktobra od 20 do 22 časa smjenjivale su se inspirativne rečenice i impresivne slike iz života naučnika čija su dostignuća promijenila planetu. Posjetioci na platou ispred Kulturnog centra Banski dvor su sa oduševljenjem, gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << bez daha, odgledali Teslino kazivanje, uživajući u slici i zvuku kroz najsavremeniju digitalnu 4D projekciju. {youtube}4bz2krLps9Y{/youtube} Projekciju su pratili i brojni internet korisnici putem livestreaming-a na facebook stranici kompanije m:tel, a onima koji ponovo žele da uživo zaplove „Teslinim vremeplovom“ projekcije će biti omogućene na fasadi Kulturnog centra Banski dvor i u subotu 14.10, te nedjelju 15. 10. u periodu od 20 do 22 časa. Izvor: Promo/m:tel
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

M:tel poklanja jedinstvenu 4D projekciju o životu Nikole Tesle

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2016

U skladu sa svojom riješenošću da posluje društveno, a podovodm obilježavanja 160 godina od rođenja velikog naučnika Nikole Tesle, kompanija m:tel će omogućiti održavanje multimedijalnog umjetničkog spektakla pod nazivom „Teslin vremeplov“.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.