Antić: Ne postoji niko u Srbiji ko ne duguje za gas!

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Ne postoji niko u Srbiji ko ne duguje za gas!

Aleksandar Antić izjavio je danas da u Srbiji ne postoji niko ko ne duguje ‘Srbijagasu’ za isporučen gas i naglasio da se mora dati još malo vetra u leđa tom javnom preduzeću.

„U Banatskom dvoru imamo uskladišten gas u vrednosti 100 miliona evra, ali moramo još malo dati vetra u leđa ‘Srbijagasu’ dok ne sredimo stvari u hemijskoj industriji i ne dođemo do toga da svi imaju obavezu da plate gas i struju“, rekao je ministar rudarstva i energetike u parlamentu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> „Cela Srbija duguje za gas, a na današnji dan jedino Beogradske elektrane ne duguju Srbijagasu ni dinar za gas, sam odrejdnenog manjeg duga za kamate“, precizirao je ministar.
On je dodao da je lako kritikovati menadžment, ali da nije lako upravljati tim kompleksnim sistemima.
Uz ocenu da ne bi voleo da ga neko pogrešno razume i shvati kako štiti svog stranačkog kolegu Dušana Bajatovića, koji rukovodi „Srbijagasom“, Antić je rekao da je Ministarstvo uspelo da sa Energetskom zajednicom napravi plan rada koji će sadržati i finansijsku konsolidaciju tog preduzeća.
„Danas radimo u pravcu da se stvari u Srbijagasu dovedu do nivoa da taj sistem bude efikasniji i da bolje posluje. Srbijagas funkcioniše u teškim uslovima i plaća cenu mnogih procesa u društvu i to više godina unazad“, zaključio je Antić.
Izvor: tanjug.rs
The post Antić: Ne postoji niko u Srbiji ko ne duguje za gas! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.