Živa u termomteru sutra prelazi 30. podeok, ali VRUĆINA NIJE ONO ŠTO TREBA DA NAS BRINE! (TABELE)

Izvor: BKTV News, 13.Sep.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živa u termomteru sutra prelazi 30. podeok, ali VRUĆINA NIJE ONO ŠTO TREBA DA NAS BRINE! (TABELE)

Oprez!

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje zbog niskih vodostaja na rekama Srbije!

Kako se navodi na sajtu RHMZ, na Savi, Brzavi, Moravici, Karašu, Drini, Limu, Velikoj Moravi, Južnoj Moravi, Toplici, Jablanici, kao i na Mlavi i Peku proticaji su se približili  biološkom minimumu, usled čega dolazi do nepovolјnih hidroloških uslova za plovidbu, kvalitet vode, vodosnabdevanje i zaliha vode u akumulacijama.

Kada govorimo o vremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sutra nas posle svežeg jutra, čeka pretežno sunčan i topao dan.

Duvaće slab i umeren južni i jugozapadni, u Vojvodini i u planinskim predelima povremeno jak vetar. Jutarnja temperatura od 8 do 15, najviša dnevna od 28 do 32 stepena. U Beogradu jutarnja temperatura oko 15, najviša dnevna oko 30 stepeni.

PROGNOZA ZA JESEN: Prvi sneg će nas sve iznenaditi! (TABELE)

U toku noći na severu zemlje naoblačenje uz skretanje vetra na umeren severozapadni.

Prema izgledima vremena za narendih sedam dana, u petak će biti pretezno sunčano ali svezije, samo ujutru i pre podne na severu i zapadu umereno oblačno. Za vikend pretežno sunčano i toplo, sa dnevnim temperatura znatno iznad prosečnih vrednosti.

U nedelju posle podne i uveče na severu i zapadu, a tokom noći i u ponedeljak i u ostalim krajevima, naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz pad temperature. Do kraja perioda osetno hladnije.

Tokom dana umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.