Žena iz Prijedora ugušila svoju bebu i zatrpala je granjem, a u bolnici negirala porođaj

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena iz Prijedora ugušila svoju bebu i zatrpala je granjem, a u bolnici negirala porođaj

R.Dž. iz Hambarina kod Prijedora ugušila je svoju tek rođenu bebu i zatrpala je granjem. U bolnici negirala da se porodila, dok doktori to nisu utvrdili pregledom.

Svoju tek rođenu bebu R.Dž. iz Hambarina kod Prijedora ugušila je i zatrpala granjem.Čitav slučaj otkriven je u petak kada se majka sa obilnim krvarenjem pojavila u prijedorskoj bolnici da joj ukažu medicinsku pomoć.Majka je, kako saznaju "Nezavisne", doktorima ispričala da ima redovan menstrualni ciklus, ali su >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << detaljnijim pregledom doktori utvrdili da je nedavno imala porođaj.Policija je u petak u blizini porodične kuće R.Dž. otkrila ubijeno novorođenče.Istragom je utvrđeno da je majka nakon poroda ugušila tek rođenu bebu, a zatim je zatrpala granjem.Izvor: Nezavisne

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Suprug: Moja žena je pobacila, nije ubila bebu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2012

PRIJEDOR - Kada se Radenka Džananović iz Hambarina kod Prijedora sa obilnim krvarenjem pojavila u bolnici i zamolila ljekare da joj ukažu medicinsku pomoć, oni su, mada je pacijentkinja tvrdila da je imala redovan menstrualni ciklus, detaljnim pregledom ustanovili da je nedavno imala porođaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.