Žalfija ublažava promuklost

Izvor: TvojPortal.com, 14.Sep.2012, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalfija ublažava promuklost

Izvor: Novosti
Promukao glas i bol u grlu često se javljaju leti, jer uglavnom pijemo ledene napitke, osvežavamo se sladoledom, a oni koji vole provod, u vrelim danima su posebno inspirisani za pesmu i igru. Kada ostanete bez glasa možete da primenite jednostavan recept koji sigurno pomaže. Žalfija je lekovita biljka koja dezinfikuje bakterije u grlu, ublažava promuklost, oblaže i vlaži sluzokožu usne duplje. Idealno je sredstvo za ispiranje grla, a možete je koristiti nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << puta dnevno.


Priprema se tako što se jedna kašika žalfije prelije vrelom vodom, poklopi i posle desetak minuta ocedi. Pre ispiranja obavezno sačekajte da se čaj malo ohladi, jer će vruća tečnost još više da nadraži grlo.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.