Za povezivanje staža prijavilo se oko 7.500 radnika

Izvor: Kurir, 11.Jan.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za povezivanje staža prijavilo se oko 7.500 radnika

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da se za povezivanje staža prijavio nešto više od 7.500 radnika preduzeća u restrukturiranja.

Radnicima preduzeća u restrukturiranju, koji su pred penzijom, a imaju "rupe u stažu", država je omogućila da se prijave, kako bi im staž bio povezan, a rok za prijavljivanje bio je 31. decembar.

"Prijavilo se oko 7.500 od 13.000 radnika. Moglo je i više", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Vulin novinarima komentarišući broj prijavljenih radnika. On je dodao da će se razmotriti da li postoji opcija da se produži mogućnost za prijavljivanje, ali je istakao da je "to pitanje za neko drugo ministarstvo".

Autor: Tanjug,Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rupe u stažu "krpi" 7.500 radnika, moglo i više

Izvor: B92, 11.Jan.2016

Beograd -- Za povezivanje staža prijavio se nešto više od 7.500 radnika, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin...Radnicima preduzeća u restrukturiranju, koji su pred penzijom, a imaju "rupe u stažu", država je omogućila da se prijave, kako bi im...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.