Za pet sati prijavilo se milion građana z 100 evra

Izvor: RTS, 13.Maj.2020, 13:47

Za pet sati prijavilo se milion građana z 100 evra

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da se u prvih pet sati za jednokratnu pomoć od 100 evra prijavilo milion građana Srbije.
Siniša Mali je to objavio na svom Instagram profilu gde je napisao "I već prvih milion prijavljenih".

"U prvih pet sati preko milion građana se prijavilo za jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 100 evra! Prijave se vrše putem sajta idp.trezor.gov.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ", napisao je Mali.
Od danas svi punoletni građani Srbije sa važećom ličnom kartom i prebivalištem u Srbiji moći će da se prijave za pomoć od 100 evra preko sajta Uprave za trezor, rekao je ministar finansija Siniša Mali za RTS.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Za pet sati MILION GRAĐANA se prijavilo za 100 EVRA

Izvor: Blic, 13.Maj.2020

Ministar finansija Siniša Mali objavio je danas na svom Instagram profilu da se u prvih pet sati za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra prijavilo milion građana Srbije.

Nastavak na Blic...

Za pomoć od 100 evra se prijavilo milion građana u prvih pet sati

Izvor: Danas, 13.Maj.2020

Za novčanu pomoć od 100 evra prijavilo se već milion građana, pohvalio se ministar finansija Siniša Mali na svom Instagram profilu, uz fotografiju sa portala Uprave za trezor.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.