Za bivšu imovinu SFRJ bore se velike Holivudske zvezde: Ovo su najatraktivnije lokacije!

Izvor: BKTV News, 01.Apr.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za bivšu imovinu SFRJ bore se velike Holivudske zvezde: Ovo su najatraktivnije lokacije!

Najvredniji rezidencijalni objekti nekadašnje Jugoslavije uskoro će biti na prodaju, a pojedini dostižu neverovatnu cifru od 70 miliona dolara.

Tema sastanka Mešovitog komiteta zemalja naslednica biće pitanje podele 51 nekretnine bivše Jugoslavije u inostranstvu, vredne 110,6 miliona dolara, a očekuje se da sastanak bude održan krajem aprila ili polovinom maja.

Bio je apsolutno najveći zavodnik u SFRJ, evo kako izgleda danas, u 7. deceniji

Odalović >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je za "Politiku" rekao da na beogradskom sastanku nije realno očekivati i konačan dogovor o preostalim nekretninama, ali da ipak očekuje napredak u deobi nekih objekata.

Kako se navodi, posao koči i činjenica da imovina još nije u poptunosti popisana.

Upozorenje svim građanima bivše SFRJ! Hitno spremite nova dokumenta, sve se poništava!

List dodaje da bi beogradski sastanak trebalo da "pogura" prodaju pet najvrednijih objekata u Njujorku, Tokiju, Bernu i Bonu, čija se vrednost porocenjuje na 70 miliona dolara.

U Njujorku se nalaze dve najatraktivnije nekretnine, od kojih je jedna šestosobni dupleks na Park aveniji, na koji su, prema pisanju američke štampe, "bacile oko" i filmske zvezde Robert de Niro i Džek Nikolson.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.