Izvor: Danas, 11.Mar.2022, 12:32

Za 10 godina broj transakcija mobilnim telefonom ustostručen

Narodna banka Srbije je među prvima prepoznala značaj procesa digitalizacije finansijskih usluga zbog čega je spremno, i infrastrukturno i regulatorno, dočekala izazove koje je donela pandemija rekla je guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković na predstavljanju Izveštaja o tranziciji Evropske banke za obnovu i razvoj za 2021-2022. godinu sa temom "Digitalizacija, ažuriranje sistema: isplata dividendi od digitalizacije".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tabaković: Digitalizacija deceniju jedan od naših ciljeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2022

Guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da o svemu onome što je država u poslednjih 10 godina uradila u oblasti digitalizacije finansijskog sektora najbolje govori podatak da se godišnji broj transakcija koje se izvrše upotrebom mobilnog bankarstva povećao 100...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.