ZGRADE SE RUŠE, ZEMLJA GUTA PUTEVE, POŽARI HARAJU KALIFORNIJOM: Novi potres od 7,1 stepeni po Rihteru, osetio se i u Meksiku i Las Vegasu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Jul.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZGRADE SE RUŠE, ZEMLJA GUTA PUTEVE, POŽARI HARAJU KALIFORNIJOM: Novi potres od 7,1 stepeni po Rihteru, osetio se i u Meksiku i Las Vegasu (VIDEO)

Zemljotres jačine 7,1 stepeni pogodio je pustinjsku oblast južne Kalifornije, usled čega su oštećene zgrade i putevi, a nekoliko ljudi je povređeno, saopštile su lokalne vlasti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan SNAŽAN ZEMLJOTRES pogodio Kaliforniju! Zgrade se ruše, bukte požari, zemlja guta puteve... (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2019

Prethodni zemljotres jačine 6,4 stepena pogodio je u četvrtak Kaliforniju...Zemljotres jačine 7,1 stepena pogodio je pustinjsku oblast južne Kalifornije, a kako su naveli seizmolozi, to je najjači potres u poslednjih 20 godina...7.1 HITS CALIFORNIA. pic.twitter.com/ZWemP273IS..— FINAL HOUR NEWS...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Jug Kalifornije pogodio jak zemljotres, nema žrtava

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jul.2019

Guverner američke savezne države Kalifornija Gavin Newsom (Gevin Njusom) proglasio je vanredno stanje u oblasti San Bernandino nakon dva jaka zemljotresa. Jug Kalifornije potresla su dva snažna potresa jačine 6,4 i 7,1 stepen Rihterove skale. Nekoliko sati poslije drugog potresa, Newsom je proglasio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.