Izvor: TangoSix.rs, 15.Jun.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wizz Air uvodi linije za Minhen i Ajndhoven iz Niša

Kompanija Viz er (Wizz Air) uvodi dve nove linije iz Niša. Novi letovi do aerodroma Minhen-Memingen u Nemačkoj i Ajndhoven u Holandiji počeće 1. avgusta, saopštio je ovaj low-cost prevoznik.
Ka obe destinacije leteće se dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom.
– Karte za nove letove su od sada u prodaji i mogu se rezervisati i kupiti preko našeg sajta po ceni već od 2.299 dinara u jednom smeru – rečeno je u Viz eru.
Mađarski prevoznik počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << je da leti iz Niša u junu prošle godine sa dve linije – do Malmea i aerodroma Bazel-Miluz-Frajburg. Početak treće linije – do Dortmunda najavljen je za 20. avgust.
– Sa novim najavljenom linijom za Nemačku i Holandiju, kao i sa svim polascima iz Beograda, Viz er trenutno leti ka 16 destinacija u šest zemalja što predstavlja najveći mrežu low-cost letova u Srbiji – saopštio je Viz er.
The post Wizz Air uvodi linije za Minhen i Ajndhoven iz Niša appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Viz er leti sa niškog aerodroma do Minhena i Ajdhovena

Izvor: juGmedia, 15.Jun.2016

NIŠ – Madjarska avio kompanija „Viz er“ od 1. avgusta uvodi dve nove linije sa niškog aerodroma – za Minhen i Ajndhoven, saopštio je danas gradonačelnik Niša Zoran Perišić...On je rekao da će avioni kompanije „Viz-er“ leteti dva puta nedeljno do pomenutih gradova i to ponedeljkom ...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.