Izvor: TangoSix.rs, 08.Mar.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wizz Air pokreće „WIZZ izazov za mlade“, takmičenje otvoreno i za studente iz Srbije

Pokretanje međunarodnog studentskog nadmetanja za studiju slučaja “WIZZ Youth Challenge“, po prvi put objavila je kompanija Wizz Air.
-Takmičenje pruža mogućnost za buduću generaciju menadžera, kako bi stekli neophodno profesionalno iskustvo u rešavanju stvarnih poslovnih problema.- kažu u Wizz Air-u.
Glavna nagrada na takmičenju je “neograničen broj putovanja na svim linijama u okviru WIZZ-ove mreže tokom jedne godine, a nagrade za drugoplasirane >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << i trećeplasirane ekipe su besplatne aviokarte.”
Takođe, svi prijavljeni timovi će „7. aprila dobiti studiju slučaja, kao i detaljna uputstva i prateće materijale, a svoj odgovor treba da dostave do 21. aprila. Timovi sa najboljim studijama slučaja biće izabrani od strane interne komisije WIZZ-a i pozvani da učestvuju u finalu u Budimpešti 18. maja, dok će komisiju činiti članovi Wizz Air-ovog izvršnog menadžmenta kao i stručnjaci sa strane.”
-Za takmičenje mogu da se prijave svi aktivni studenti na diplomskim i postdiplomskim (master) studijama društvenih i prirodnih nauka, sa temom iz oblasti avijacije i marketinga.- navode u Wizz Air-u.
Kompletan obrazac za prijavu dostupan je na linku  https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge. Popunjene obrasce treba poslati najkasnije do 5. aprila na e-mail adresu wizzyouthchallenge@wizzair.com.
Više informacija o WIZZ Izazovu za mlade mogu se naći na adresi: https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge.
   
Pretplatite se na nedeljni pregled vesti Tango Six portala. Svakog petka u vašem inboxu. * indicates required
Email Address  *


First Name  *


Last Name  *


Occupation

Company





   
   

   

   




The post Wizz Air pokreće „WIZZ izazov za mlade“, takmičenje otvoreno i za studente iz Srbije appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.