Vučić čestitao Borkoviću: Istorijska pobeda nas čini neizmerno ponosnim

Izvor: BKTV News, 16.Apr.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Borkoviću: Istorijska pobeda nas čini neizmerno ponosnim

Premijer Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskom automobilisti Dušanu Borkoviću koji je danas trijumfovao na drugoj trci drugog vikenda Svetskog šampionata na kružnim stazama u Bahreinu.

"Upućujem Vam najiskrenije čestitke na istorijskom uspehu koji ste ostvarili u Bahreinu. Posle titule evropskog šampiona, osvojili ste svetski tron i postali prvi srpski vozač koji je trijumfovao na jednoj od trka svetske serije, " naveo je Vučić u čestitki.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je istakao da nas istorijska pobeda Borkovića i srpska himna intonirana njemu u čast na dan Uskrsa, čini neizmerno ponosnim i uliva nadu da srpski automobilizam ima svetlu budućnost.

Qualifying starts 10CET live stream on https://t.co/zPqZlF5SI3 @TCRIntl @BAH_Int_Circuit #BahrainGP #tcr pic.twitter.com/c6gh8KMEc3

"Uveren sam da ćete svojim talentom, napornim radom i svesrdnim angažovanjem osvajati trofeje na trkama koje su pred Vama“, navodi se u čestitki premijera Vučića.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić čestitao srpskom automobilisti pobedu u Bahreinu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2017

Premijer Srbije Aleksаndаr Vučić čestitao je danas аutomobilisti Dušаnu Borkoviću pobedu u trci u Bahreinu u šampionatu TCR...U čestitki, premijer je podsetio da je posle titule evropskog šаmpionа Borković sada osvojio "svetski tron", kao i prvi iz Srbije kome je to pošlo za rukom..."Vаšа...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.