Vremenska prognoza: Pretežno sunčano, u ovom delu Srbije kiša (TABELA)

Izvor: BKTV News, 07.Nov.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza: Pretežno sunčano, u ovom delu Srbije kiša (TABELA)

Očekivane biometeorološke prilike neće pogodovati srčanim bolesnicima i nervno labilnim osobama, a na istoku i astmatičarima.

Ujutro po kotlinama jugozapadne i južne Srbije kratkotrajna magla. Tokom dana iznad većeg dela pretežno sunčano, samo u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno, povremeno sa slabom sipećom kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, jugoistočni, u južnom Banatu povremeno sa udarima olujne jačine, krajem dana i u toku noći u slabljenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Najniža temperatura od 0 na jugoistoku Srbije do 11 stepeni u košavskom području, najviša od 17 do 20 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 14 stepeni.

Prema najavama meteorologa Republičkog hidrometeorološkog zavoda narednih dana toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom koja će biti u postepenom padu u odnosu na prethodni period, ali i dalјe iznad prosečnih vrednosti za prvu dekadu novembra, od 16 do 20 stepeni.

FOTO: Printscreen RHMZ

U košavskom području do četvrtka umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZAMeteoropate mogu osetiti bolove u mišićima i zglobovima. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana koncentracija.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.