Vozači konačno mogu da odahnu: Bez zadržavanja na auto-putevima

Izvor: BKTV News, 27.Avg.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači konačno mogu da odahnu: Bez zadržavanja na auto-putevima

Evo gde su jednino moguća zdržavanja.

Na autoputevima u Srbiji večeras nema zadržavanja, a učesnici u saobraćaju se putem portala redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš trenutno se na izlazu iz Srbije čeka oko sat vremena, koliko se čeka i na Batrovcima, takođe na izlazu iz zemlje, kao i na prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Šid.

Za Mađarsku se mogu koristiti alternativni prelazi Kelebija ili Bački Breg, dok su za Hrvatsku preporučljivi prelazi Sot ili Bačka Palanka.

Pojačan saobraćaj očekuje se i na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom, ali na ulazu u Srbiju, gde se čeka od 30-45 minuta, koliko vozače očekuje i na prelazu Preševo sa Makedonijom

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.