Izvor: Danas, 20.Mar.2024, 10:31

Vozač GSP o otpalom točku: Vozač je morao da oseti da nešto nije dobro

Vozač GSP Zoran Stefanović, povodom nesreće 18. marta kada je otpao točak sa autobusa i udario dve žene, od kojih je jedna juče preminula od zadobijenih povreda, kaže za N1 da "proces da bi se točak odvojio od vozila traje, i to mora da se vidi", odnosno "morao je vozač da oseti da nešto nije dobro".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Privatnici, političari ili pojedinac: Ko je odgovoran za tragediju koju je izazvao autobus?

Izvor: Danas, 20.Mar.2024

Za saobraćajnu nesreću kod Karađorđevog parka, kada je točak koji je otpao sa autobusa na liniji 78 udario dve žene od kojih je jedna preminula, po svemu sudeći odgovoran će jedino biti - mehaničar. Sagovornici Danasa smatraju da u ovom slučaju postoji više nivoa odgovornosti, prvenstveno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.