Izvor: RTS, 04.Jul.2022, 17:56

Voz koji je stajao u Brodarevu stigao u Bar

Međunarodni voz za Bar, koji je zbog kvara lokomotive stajao satima u stanici Brodarevo, stigao je u Bar, navodi "Srbija voz".
Kako ističu u "Srbija vozu", voz se, posle stajanja u Brodarevu, nakratko zaustavio i u Virpazaru nadomak Bara kako bi propustio drugu kompoziciju, posle čega je nastavio ka odredištu.
Voz je ranije danas, nakon što je nekoliko sati stajao u Brodarevu, oko 12.05 nastavio put sa novom lokomotivom.
Zbog visokih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << spoljašnjih temperatura došlo je do tehničkog kvara lokomotiva tokom putovanja međunarodnim večernjim vozom za Crnu Goru, koji je juče krenuo iz stanice Zemun za Bar u 19.58, naveli su iz "Srbija voza".
Svi putnici će na osnovu priložene kupljene vozne karte moći da izvrše povraćaj novčanih sredstava u iznosu od 50 odsto.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.