Izvor: Danas, 27.Dec.2012, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast ignorisala predlog novinara Niša

Dobitnici nagrade “11. januar” za 2012. godinu su književnik Zoran Ćirić "Magični Ćira" i profesor matematike na Elektronskom fakultetu Miodrag Petković. Najprestižnija gradska nagrada za prošlu godinu pripala je i Narodnom muzeju, Fakultetu umetnosti i Centru za crkvene studije, saopštio je Mile Ilić, predsednik Komisije za nagrade grada Niša Mile Ilić, predsednik Skupštine grada i visoki funkcioner socijalista.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vlast ignorisala predlog novinara Niša

Izvor: Medijski istraživački centar, 28.Dec.2012, 10:46

piše:Zorica Miladinović. Dobitnici nagrade “11. januar” za 2012. godinu su književnik Zoran Ćirić „Magični Ćira“ i profesor matematike na Elektronskom fakultetu Miodrag Petković. Najprestižnija gradska nagrada za prošlu godinu pripala je i Narodnom muzeju, Fakultetu umetnosti i Centru...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.