Izvor: Danas, 01.Jun.2023, 16:17

Vlada Srbije: Ocene u svim školama da budu zaključene do 6. juna

Vlada Srbije naložila je Ministarstvu prosvete da se drugo polugodište školske 2022/23. godine za sve učenike osnovnih i srednjih škola u celoj zemlji završi 6. juna, što znači da do tada treba da budu zaključene sve ocene. Dodaje se da škole najkasnije do 20. juna održavaju vannastavne aktivnosti koje između ostalog podrazumevaju i nastavu u prirodi.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vlada Srbije: Kraj školske godine 6. juna u svim osnovnim i srednjim školama

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Jun.2023

Ministarstvo prosvete saopštilo je da je Vlada danas usvojila Zaključak kojim se drugo polugodište školske 2022/23. godine za sve učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji završava 6. juna, i naložila Ministarstvu da preduzme radnje iz svoje nadležnosti u cilju njegove realizacije, piše u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.