Viz er pokreće drugo međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučaja za studente

Izvor: TangoSix.rs, 05.Mar.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viz er pokreće drugo međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučaja za studente

Pokreće se drugi „WIZZ izazov za mlade“, međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučaja koji studentima fakulteta i viših škola omogućava da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rešavanju poslovnog izazova, saopštio je taj avio-prevoznik.
Kako navodi, učesnici „WIZZ izazova za mlade“ steći će profesionalno iskustvo, saznati više o poslovanju te avio-kompanije i, ako uđu u uži krug, predstaviti svoj koncept >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << profesionalcima Viz era lično na događaju u Budimpešti:
– Pobednici takmičenja će biti nagrađeni prilikom da besplatno putuju tokom cele godine u okviru Viz mreže, koja trenutno nudi preko 600 linija koje povezuju 145 destinacija u 44 zemlje, dok će drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobiti besplatne povratne karte koje mogu da iskoriste za odmor ili nastavak studija u inostranstvu. –
Svi prijavljeni timovi dobiće studiju slučaja / Foto: Wizz Air Od danas do 25. marta ove godine, aktivni studenti osnovnih i master studija na Univerzitetu ili Višoj školi u okviru Viz mreže mogu da se prijave za takmičenje na sajtu kompanije, kažu iz Viz era i dodaju:
– Svi prijavljeni timovi će dobiti studiju slučaja i detaljna uputstva i dodatni materijal 26. marta, a u obavezi su da svoj odgovor dostave do 16. aprila. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti pozvani da učestvuju na događaju u Budimpešti 9. i 10.maja ove godine. –

 

The post Viz er pokreće drugo međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučaja za studente appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.