Vesić: Proširenje bašta za sve uz saglasnost susednog objekta

Izvor: Danas, 09.Maj.2020, 10:27

Vesić: Proširenje bašta za sve uz saglasnost susednog objekta

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić podsetio je danas da zakupci poslovnog prostora tokom vanrednog stanja nisu plaćali zakup na osnovu odluke grada, a sada će dobiti rok od trideset dana da se izjasne da li žele da plate pedeset odsto duga do kraja godine ili na dvanaest mesečnih rata čitav dug tokom sledeće godine.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakupci poslovnog prostora da se izjasne - dug na 12 rata ili 50 odsto do kraja godine

Izvor: B92, 09.Maj.2020

Beograd -- Zakupci poslovnog prostora, koji tokom vanrednog stanja nisu plaćali zakup na osnovu odluke Grada, dobiće rok od 30 dana da se izjasne o otplati duga...Zakupci poslovnog prostora, koji tokom vanrednog stanja nisu plaćali zakup na osnovu odluke Grada, dobiće rok od 30 dana da se izjasne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.