Verujem da Verbića nije napao prosvetar

Izvor: Akter, 17.Mar.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verujem da Verbića nije napao prosvetar

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da je ministra prosvete Srdjana Verbića na današnjem protestu nastavnika u Beogradu vodom isprskao neko ko nije prosvetni radnik

"Ja želim da verujem da je to izdvojeni napad nekog ko nije iz prosvete", rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije (RTS), i čestitao Verbiću na tome što se "ponašao kao što ministar treba da se ponaša".

Premijer je ponovio da Vlada u ovom trenutku ne može da izadje u susret prosvetarima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ali da se nada postizanju dogovora i da za njihovu tešku poziciju nisu krivi ova Vlada i ministar Verbić.

On je zamolio prosvetne radnike da "pokušaju da se stave u našu kožu", rekavši da država može da im isplati novac i raskine aranžman sa Medjunarodnim monetarnim fondom (MMF), ali da bi mere štednje neko pre ili kasnije morao da sprovede.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.