Ministar verbić napadnut na protestu prosvetara

Izvor: Blic, 17.Mar.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar verbić napadnut na protestu prosvetara

Ministar prosvete Srđan Verbić napadnut je u parku Manjež na protestu prosvetnih radnika. Verbić je prišao parku Manjež kada su gnevni prosvetni radnici počeli da ga prskaju vodom i cimaju i guraju.

On je hrabro prošao kroz kolonu nezadovoljnih prosvetara i rekao da im se neće obratiti sa improvizovane bine u parku ali je zatim pozvao predstavnike dva sindikata da dođu kod njega u Ministarstvo prosvete.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROSVETARI NAPALI VERBIĆA Prskali ga vodom i gurali

Izvor: Blic, 17.Mar.2015

Ministar prosvete Srđan Verbić napadnut je u parku Manjež na protestu prosvetnih radnika. Kada je prišao mestu okupljanja ministra su gnevni prosvetni radnici počeli da prskaju vodom, cimaju i guraju...On je hrabro prošao kroz kolonu nezadovoljnih prosvetara i rekao da im se neće obratiti sa improvizovane...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.