Vansi: Saobraćaj na „Nikoli Tesli“ u trećem kvartalu veći za 9,3 odsto, najviše zahvaljujući Er Srbiji

Izvor: TangoSix.rs, 14.Okt.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vansi: Saobraćaj na „Nikoli Tesli“ u trećem kvartalu veći za 9,3 odsto, najviše zahvaljujući Er Srbiji

Tokom trećeg kvartala 2019. godine broj putnika na svim aerodromima grupe VINCI Airports povećan je 6,9 odsto u odnosu na treći kvartal 2018. godine, a ukupno je 72 miliona putnika opsluženo na 46 aerodroma u mreži, saopšteno je iz francuske kompanije.
– Ovakvi rezultati u trećem kvartalu nastavak su dobrih rezultata iz prve polovine 2019. godine, kada je rast putnika iznosio 6,7 odsto. U promenljivoj klimi u oblasti vazdušnog saobraćaja, kompanija VINCI Airports nastavlja da >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << beleži pozitivne rezultate zahvaljujući mreži globalno raznolikih aerodroma koji su privlačni i putnicima i avio-kompanijama.
Beogradski aerodrom, koji je krajem 2018. postao deo VINCI Airports, zabeležio je rast od 9,3 odsto, najviše zahvaljujući otvaranju novih linija avio-kompanije Air Serbia, zatim novim letovima za Pariz avio-kompanija Air France i ASL Airlines, kao i liniji avio-kompanije Wizz Air za Lion.

The post Vansi: Saobraćaj na „Nikoli Tesli“ u trećem kvartalu veći za 9,3 odsto, najviše zahvaljujući Er Srbiji appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vansi: Saobraćaj na "Nikoli Tesli" VEĆI za 9,3 odsto

Izvor: Blic, 14.Okt.2019

Tokom trećeg kvartala 2019. godine broj putnika na svim aerodromima grupe "VINCI Airports" povećan je 6,9 odsto u odnosu na treći kvartal 2018. godine, a ukupno je 72 miliona putnika opsluženo na 46 aerodroma u mreži, saopšteno je iz francuske kompanije.

Nastavak na Blic...

"Nikola Tesla" uslužio 3,9% više putnika u trećem kvartalu

Izvor: Kamatica.com, 14.Okt.2019

Kako je objavio francuski VINCI, koji je koncesionar beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" (AERO), kroz ovu vazdušnu luku u 3Q je prošlo 9,3 odsto više putnika u odnosu na period jul-septembar prošle godine..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.