[VIDEO] Otvoreni dan 98. vazduhoplovne brigade u Nišu

Izvor: TangoSix.rs, 18.Sep.2017, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[VIDEO] Otvoreni dan 98. vazduhoplovne brigade u Nišu

Otvoreni dan i prva veća nezvanična prilika ove godine da javnost vidi vojni letački program održani su u subotu na vojnom delu aerodroma „Konstantin Veliki“ u 98. vazduhoplovnoj brigadi.
Jedinice iz Kraljeva i Niša izvele su letački program na helikopterima Gazela i Mi-8 kao i avionima NJ-22 Orao. Program je počeo tradicionalnim doskokom padobranaca, publika je mogla da vidi prikaz vežbe borbenog traganja i spasavanja ali i interesantnog gosta, avion G-4 >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << (N-62T) koji je doleteo iz 204. vazduhoplovne brigade na Batajnici. Interesantno je bilo prisustvo i aviona generalne avijacije.

 
Mi-8T / Foto: Ministarstvo odbrane
Specijalnost juga su helikopteri / Foto: Ministarstvo odbrane Atraktivno obojen gost iz Beograda u društvu domaćina / Foto: Ministarstvo odbrane The post [VIDEO] Otvoreni dan 98. vazduhoplovne brigade u Nišu appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.