[VIDEO] Otvoren sajam poslova i stručnih praksi „Transport and Traffic Business Days“ na Saobraćajnom fakultetu

Izvor: TangoSix.rs, 22.Mar.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[VIDEO] Otvoren sajam poslova i stručnih praksi „Transport and Traffic Business Days“ na Saobraćajnom fakultetu

Sajam poslova i stručnih praksi „Transport and Traffic Business Days 2018“ (TTBD) otvoren je juče na Saobraćajnom fakultetu.
Projekat TTBD se na tom fakultetu održava tradicionalno, a za cilj ima da se posetiocima predstave mogućnosti zaposlenja i razvoja karijera u kompanijama iz oblasti saobraćaja, transporta, logistike i telekomunikacija koje posluju u Srbiji, kao i da povežu studente i renomirane kompanije iz ovih oblasti.
Prvi dan sajma bio >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << je namenjen prezentacijama 26 kompanija učesnica, kao i izložbenom delu gde je svaka od njih predstavila svoju delatnost i razmenila iskustva i informacije sa studentima.
Više od 20 studenata od prošlogodišnjeg TTBD-a završilo praksu u Sky Partneru / Foto: Marta Lutovac, Tango Six Među njima je bila i kompanija Sky Partner sa čijim je menadžerom operacija Ivanom Jakovljevićem Tango Six razgovarao o tome šta ona može da pruži studentima i kakva je interakcija sa njima ostvarena nakon prošlogodišnjeg učešća na sajmu.
On nam je objasnio da Sky Partner studentima nudi priliku da svoju karijeru započnu upravo kod njih i po prvi put vide kako je to raditi u operacijama vazduhoplovne kompanije, zatim da steknu iskustvo iz prve ruke, ali i povežu praktična i teorijska znanja:
– Pored obezbeđnih praksi Sky Partner je i zaposlio studente koji su se pokazali zainteresovanima i prilično dobrima na praksi koju su završili. U odnosu na prethodni sajam imamo povećano interesovanje zato što je preko 20 studenata kod nas završilo praksu i položilo ispit „Stručna praksa“.
Takođe, deo tih studenata je ostao u kompaniji i radi na poziciji balansera vazduhoplova. Dakle, dobar deo tima sačinjen je od studenata koji su prošle godine došli na sajam, predali svoju radnu biografiju i započeli proces prakse u kompaniji Sky Partner. –
Kako se teorija primenjuje u praksi / Foto: Marta Lutovac, Tango Six Profesor na Saobraćajnom fakultetu Petar Mirosavljević, koji je početkom marta bio jedan od panelista na SEAS18, takođe je za Tango Six objasnio kakav značaj sajam ima za studente i kako im pomaže da teorijska znanja iskuse u praksi.
O tome šta kompanije nude, kako to sudenti mogu da iskorite i u kakvoj je atmosferi protekao prvi dan možete pogledati na sledećem video snimku:

 

The post [VIDEO] Otvoren sajam poslova i stručnih praksi „Transport and Traffic Business Days“ na Saobraćajnom fakultetu appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.