VELIKI USPEH ZA SRPSKI BADMINTON: Srpski juniori briljirali i na Evropskom kupu u Poljskoj! (FOTO)

Izvor: Kurir, 18.Mar.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI USPEH ZA SRPSKI BADMINTON: Srpski juniori briljirali i na Evropskom kupu u Poljskoj! (FOTO)

Iza srpskih juniora je još jedan briljantan nastup na međunarodnoj sceni. U respektabilnoj konkurenciji turnira Evropskog kupa za igrače do 17 godina, VICTOR Polish U17 International 2019, koji je od 15. do 17. marta 2019. održan u Poljskoj, Sergej Lukić, Mihajlo Tomić, Sara Lončar i Anđela Vitman osvojili su dve zlatne i dve srebrne medalje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sjajni rezultati kik-boksera Radničkog na „Serbian Openu“

Izvor: KGsport.info, 19.Mar.2019, 19:59

Nemanja Mančić i Lazar Vesković sa trenerom Radomirom Radomirovićem U beogradskoj hali „Ranko Žeravica“ održan je još jedan WAKO evropski kup u kik-boksu, pod nazivom „Serbian Open“. U konkurenciji 305 takmičara iz 14 država, kik-bokseri Radničkog osvojili su dve medalje. Najveći...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.