Sjajni rezultati kik-boksera Radničkog na „Serbian Openu“

Izvor: KGsport.info, 19.Mar.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni rezultati kik-boksera Radničkog na „Serbian Openu“

Nemanja Mančić i Lazar Vesković sa trenerom Radomirom Radomirovićem U beogradskoj hali „Ranko Žeravica“ održan je još jedan WAKO evropski kup u kik-boksu, pod nazivom „Serbian Open“. U konkurenciji 305 takmičara iz 14 država, kik-bokseri Radničkog osvojili su dve medalje. Najveći uspeh ostvario je junior Lazar Vesković, koji je osvojio zlatnu medalju u disciplini K1, dok se u istoj disciplini Nikola Mančić okitio bronzom u seniorskoj konkurenciji.
Mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Vesković je osvajanjem zlatne medalje u disciplini K1 kod juniora do 57 kilograma pokazao izuzetan napredak i najavio visoke domete u budućnosti. On je na putu do finala savladao takmičara iz Novog Pazara, a zatim je u borbi za zlato bio bolji od predstavnika Bosne i Hercegovine.
Medaljom bronzanog sjaja okitio se Nikola Mančić-Nemac, takođe u K1 disciplini, ali u konkurenciji seniora do 71 kilograma. Mančić je u četvrtfinalu pobedio takmičara iz Makedonije, ali je potom u polufinalu izgubio borbu sa aktuelnim svetskim prvakom u ovoj kategoriji Slobodanom Mijajlovićem iz Futoga.
U Kik-boks klubu Radnički su izuzetno ponosni na uspehe svojih takmičara na „Serbian Openu“ i sa puno optimizma dočekuju naredne takmičarske izazove. Prvo u nizu jeste državno prvenstvo za sve uzrasne kategorije, koje će biti održano u Novom Pazaru 30. i 31. marta.
Foto: Kik-boks klub Radnički

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.