Užas na Dorćolu: Dečaku stavili nož pod grlo

Izvor: Mondo, 07.Dec.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas na Dorćolu: Dečaku stavili nož pod grlo

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja večeras u Elektrotehničkoj školi "Stari grad" na Dorćolu. Za sada nepoznati počinioci, dečaku (16) stavili nož pod grlo, javljaju beogradski mediji.

Foto: MONDO, Danijela Pašić ilustracija

Tinejdžer je posle ovog događaja vrlo potresen pozvao roditelje, a oni Hitnu pomoć.

Iz Hitne pomoći potvrdili su da je njihova ekipa danas intervenisala u toj obrazovnoj ustanovi, ali ozbiljnih povreda nije bilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ispred Elektrotehničke škole "Stari grad" na Dorćolu, u ulici Visokog Stevana 37, maloletnom dečaku starom oko 16 godina neko je večeras pretio, nakon čega je pozvana Hitna pomoć, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć je izašla na teren po pozivu u 19.16 sati i zatekla dečaka u stresnoj situaciji, ali on nije prevezen radi dalje intervencije.

U pitanju je bio sukob nekoliko dečaka, pri čemu je jednom od njih nož stavljen pod grlo.

Pozvana je i policija i učesnici u ovom incidentu saslušani su u toku dana u stanici u Ulici majke Jevrosime, piše "Blic".

Ni roditelji ni zaposleni u školi nisu želeli da o incidentu pričaju bez dozvole direktora, koji nije bio dostupan za komentare.

Bruka u Ivanjici: "Hrabri" osmaci svlačili prvakeBrutalno nasilje nad učenicom u Aranđelovcu VIDEO

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DEČAKU STAVILI NOŽ POD GRLO Vršnjačko nasilje u Elektrotehničkoj školi na Dorćolu

Izvor: Blic, 07.Dec.2017

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja odigrao se danas u okolini Elektrotehničke školi "Stari grad" kada su zasada nepoznati počinioci jednom dečaku (16) stavili nož pod grlo...Kako "Blic" saznaje, u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu, u toku dana došlo je do sukoba nekoliko dečaka, pri čemu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.