Izvor: Blic, 07.Dec.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAKU STAVILI NOŽ POD GRLO Vršnjačko nasilje u Elektrotehničkoj školi na Dorćolu

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja odigrao se danas u okolini Elektrotehničke školi "Stari grad" kada su zasada nepoznati počinioci jednom dečaku (16) stavili nož pod grlo.

Kako "Blic" saznaje, u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu, u toku dana došlo je do sukoba nekoliko dečaka, pri čemu je jednom od njih nož stavljen pod grlo. Tinejdžer je prošao bez telesnih povreda, ali je pretpeo veliki šok, te pozvao svoje roditelje, a oni Hitnu pomoć.

- Ispred Elektrotehničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << škole "Stari grad" na Dorćolu dečaku starom oko 16 godina neko je večeras pretio, nakon čega je pozvana Hitna pomoć. Naša ekipa je izašla na teren po pozivu u 19.16 sati i zatekla dečaka u stresnoj situaciji, ali on nije prevezen radi dalje intervencije - rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Pozvana je i policija i učesnici u ovom incidentu saslušani su u toku dana u stanici u Ulici majke Jevrosime, saznaje "Blic".

Ni roditelji ni zaposleni u školi nisu želeli da o incidentu pričaju bez dozvole direktora, koji nije bio dostupan za komentare.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja potresa Srbiju: Dečaku u školi stavili nož pod grlo

Izvor: BKTV News, 07.Dec.2017

U Elektrotehničkoj školi "Stari grad" na dorćolu danas se dogodio još jedan slučaj vršnjačkog nasilja...Naime, zasad nepoznati počinioci jednom dečaku (16) stavili su nož pod grlo...Kako "Blic" prenosi, u toku dana došlo je do sukoba nekoliko dečaka, pri čemu je jednom od njih nož stavljen...

Nastavak na BKTV News...

Blic: Srednjoškolcu na Dorćolu stavili nož pod grlo

Izvor: N1 televizija, 07.Dec.2017

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja odigrao se u Elektrotehničkoj školi "Stari grad" kada su zasada nepoznati počinioci jednom dečaku (16) stavili nož pod grlo, piše “Blic”...Kako "Blic" saznaje, u Ulici visokog Stevana na Dorćolu, u toku dana došlo je do sukoba nekoliko dečaka, pri...

Nastavak na N1 televizija...

Incident na Dorćolu, pretnje šesnaestogodišnjaku

Izvor: RTS, 07.Dec.2017

. Ispred Elektrotehničke škole "Stari grad" na Dorćolu, u ulici Visokog Stevana 37, maloletnom dečaku starom oko 16 godina neko je večeras pretio, nakon čega je pozvana Hitna pomoć, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.