Udruženje pacijenata obolelih od multiplog mijeloma: Stariji posebno ugroženi

Izvor: Danas, 06.Jul.2020, 11:29

Udruženje pacijenata obolelih od multiplog mijeloma: Stariji posebno ugroženi

"Pacijenti oboleli od multiplog mijeloma su zbog svoje prirode bolesti dodatno ugroženi od Kovid 19 infekcije", saopštilo je Udruženje pacijenata obolelih od multiplog mijeloma koje na ovaj način želi da skrene posebnu pažnju na osetljivost starije populacije koja boluje od te bolesti.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obolelima od raka koštane srži potrebne savremene terapije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 05:18

Prema rezultatima upitnika koje sprovodi Udruženje obolelih od multiplog mijeloma (maligna bolest koštane srži) o ovoj bolesti i njenom lečenju u Srbiji, 60 odsto bolesnika i dalje imaju problema s neželjnim efektima intravenske terapije...Rezultati su do sada pokazali da se skoro svaki drugi bolesnik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.