Ubistvo i samoubistvo na Zlatiboru

Izvor: Mondo, 30.Okt.2018, 02:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo i samoubistvo na Zlatiboru

U zlatiborskom selu Gostilje u ponedeljak uveče se desila tragedija - B.N. (58) iz Čajetine je iz vatrenog oružja ubio svog rođaka, penzionisanog policajca D.N, a potom istim oružjem izvršio samoubistvo.

Foto: MONDO/Nataša Petrović Zlatibor

Motivi koji su doveli do tragedije još nisu poznati.

B.N. je zločin je počinio nekoliko dana pre nego što je trebalo da se javi na odluženje zatvorske kazne, prenosi Agencija Tanjug pisanje lista "Blic." >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

On je januara ove godine osuđen na dve godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je, vozeći pijan, naneo smrtonosne povrede svom komšiji i kućnom prijatelju koji je išao ulicom, navodi list.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šta je prethodilo ubistvu i samoubistvu na Zlatiboru? Uzrok tragedije tajna skrivana 30 GODINA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018

Trubač B.N. (58) osumnjičen je da je ubio rođaka i komšiju D.N. (67), penzionisanog policajca, u selu Gostilje na Zlatiboru, a potom izvršio samoubistvo ispred svoje kuće. Krvavi pir odigrao se u ponedeljak po podne...Kako Republika saznaje od izvora bliskog istrazi, D. je usmrćen jednim hicem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.